Logga in

PDF Skriv ut Skicka sidan

 

Panorama över Saltholmens hamn.

Välkommen till Saltholmens Båtägareförening!


Aktuellt


Välkomna till Cafékväll på SeaSea i Långedrag tors 22 mars kl 18. Det utlovas förmånliga priser speciellt för denna kväll. Anmäl dig till Ingemar Fredriksson.
(180315)

Välkomna till Hamndagen lör 5 maj kl 10-14. Ta en fika och prata med styrelsen. Om du har betalat senast 30/4 kan du också hämta ditt medlemskort och mastdekal. 
(180315)

Årsmötet 2018 hölls 6 mars i Sjöräddningen hus i Långedrag. Givande diskussioner och ett föredrag om Sjöräddningens verksamhet. Lite bilder och protokollet hittar du här.
(180315)

Årsmötet 2018 blir tisdag 6 mars kl 18:30 i Sjöräddningen hus i Långedrag. Efter mötet blir det utlottning av närvaro- och vaktpremier samt förhoppningsvis ett föredrag.
(180124)

Nu finns äntligen ett journummer att ringa vid problem med bommen. Denna fråga har båtägarföreningen drivit länge. Info finns på Grefabs hemsida under Saltholmen, på nyhetsplats. Där står:
"Nu har vi jouravtal som gäller kvällar och helger med Safeteam. Blir det något fel på infartsbom, grind eller låsen i inomhushallarna ring 031- 802480. Övrig tid tar du kontakt med hamnpersonalen."

(170914)

Vi har infört en ny medlemsadministration! Med vårt nya digitala system kommer vi att kunna hantera våra föreningsangelägenheter snabbare och enklare, samtidigt som vi får möjlighet att ge mer information.

===> Vi uppmanar nu gamla och nya medlemmar att anmäla sig här! När du klickar på länken får du upp ett formulär att fylla i. Obligatoriska fält är märkta med *.

Vårt system förutsätter att du har epost för utskick av fakturor och information. Om du inte kan/vill använda Internet och epost så kanske du kan be en vän hjälpa dig. Har du inte någon sådan möjlighet är du välkommen till föreningens årsmöte. Där hjälper vi dig att fylla i formuläret och berättar hur du kan betala. Om du har några frågor kan du kontakta vår registeransvarige Claes M, se under Kontakt.

När det är dags att betala medlemsavgift kommer du att få en inbetalningsavi via epost. Av inbetalningsavin framgår ett OCR-nummer. Det är viktigt att du anger det när du betalar.

(170611)(170409)(161108)

Vi använder Coboats för att kommunicera mellan båtägarna. Läs mer på coboats.se och i instruktion för anslutning till Saltholmen ALLA. En fördel är om man i Coboats kan hitta ditt telefonnummer via din båtplats, så att en kamrat kan ringa om det är nåt problem med din båt. Läs här instruktion för att lägga in telefonnummer och båtplats i Coboats.
(170514)

Vi hade Hamndag 6 maj i strålande väder. Se några bilder.
(170511)

Vår kollega Janerik Dimming i Hovås styrelse har lämnat ett "Göteborgsförslag" om gästplatser i Grefabs hamnar, helt i linje med vår strävan. Gå in på Göteborgs portal och stöd förslaget (direktlänk här). Om förslaget får 200 gilla så kommer ansvarig nämnd att ta upp frågan.
(170328)

Grefab har beslutat att vi skall dela P-platserna i Inre hamnen med skärgårdsborna i sommar. Under perioden 1/6 till 31/8 samnyttjar Grefabs och Parkeringsbolagets kunder parkeringsplatsen. Perioden 15/4-31/5 och 1/9-31/10 är den enbart för båtägarna. Bakgrunden är P-bolagets initiativ för att förbättra den besvärliga situationen för de boende. Mer info i en pressrelease från Grefab och P-bolaget.
(170328

Det har varit inbrott i minst en segelbåt på Aspholmen senaste tiden (slutet jan). Det fanns en lös stege i närheten, den har troligen använts. Alla stegar bör vara fastlåsta så blir det lite svårare för tjuvarna.
(170201)

 
© 2008 Salthomens Båtägareförening | Joomla 1.5 Templates by vonfio.de